Heeft u vragen?
Bel gerust naar:
06 53 43 60 45

TUINONDERHOUD

Uw tuin is constant in beweging. De invloed van de seizoenen zorgt ervoor dat uw tuin het hele jaar door aandacht nodig heeft. Regelmatig tuinonderhoud maakt een groot verschil. Het komt de groei en bloei van planten en bomen ten goede, de plantcombinaties zijn beter zichtbaar en het belangrijkste is natuurlijk dat u zo écht kunt genieten van uw tuin.

Om u een beeld te geven van de werkzaamheden, staan hieronder drie onderhoudsplannen beschreven. Bij elk bezoek wordt uw tuin uiteraard blad- en onkruid vrij gemaakt.

GROENPLAN A
bevat het basisonderhoud in het voor- en naseizoen, waarin bomen, heesters, vaste planten, grassen en klimplanten worden gesnoeid. Uw tuin wordt in het najaar ‘winterklaar’ gemaakt.

GROENPLAN B
biedt periodiek tuinonderhoud, circa per seizoenswisseling. Uw bomen, heesters, vaste planten, grassen en klimplanten worden gesnoeid. Uw tuin wordt in het najaar ‘winterklaar’ gemaakt. U heeft bij dit groenplan per jaar twee extra snoeibeurten.

GROENPLAN C
is een uitgebreid tuinonderhoud. Schematisch en vakkundig wordt uw tuin elke maand bijgewerkt. Ook gedurende de wintermaanden. U kunt in deze periode denken aan het kappen van bomen, het snoeien van boomgaarden (bijvoorbeeld appel- en perenbomen) en het uitzagen van windsingels.

WERKZAAMHEDEN

RENOVATIE

Er kunnen diverse redenen zijn voor het veranderen van uw tuin. U weet inmiddels wat u niet meer mooi vindt aan uw tuin. Dat is een goede eerste stap. Maar weet u wat u wel graag zou willen?
LEES MEER

NIEUWBOUW

Bij het betrekken van een nieuwbouw-woning, wordt de tuin kaal opgeleverd. Afhankelijk van het seizoen kunt u ervoor kiezen uw tuin direct in te richten, of juist even te wachten tot bijvoorbeeld het huis is ingericht.
LEES MEER