Heeft u vragen?
Bel gerust naar:
06 53 43 60 45

SNEEUWVRIJ

U wilt gedurende de winterperiode voor zowel uw medewerkers als uw bezoekers uw terrein vrij houden van gladheid en sneeuw. Voor het sneeuwvrij maken en/óf preventief strooien van paden, opritten en parkeerplaatsen van winkels, loodsen en kantoren bent u bij mij aan het goede adres. Graag verneem ik uw specifieke wensen qua openingstijden, indeling van het terrein etc, zodat in tijden van gladheid en sneeuw snel en daadkrachtig kan worden opgetreden.

WERKZAAMHEDEN

RENOVATIE

Er kunnen diverse redenen zijn voor het veranderen van uw tuin. U weet inmiddels wat u niet meer mooi vindt aan uw tuin. Dat is een goede eerste stap. Maar weet u wat u wel graag zou willen?
LEES MEER

NIEUWBOUW

Bij het betrekken van een nieuwbouw-woning, wordt de tuin kaal opgeleverd. Afhankelijk van het seizoen kunt u ervoor kiezen uw tuin direct in te richten, of juist even te wachten tot bijvoorbeeld het huis is ingericht.
LEES MEER

TUINONDERHOUD

Uw tuin is constant in beweging. De invloed van de seizoenen zorgt ervoor dat uw tuin het hele jaar door aandacht nodig heeft. Regelmatig tuinonderhoud maakt een groot verschil.
LEES MEER